SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF

Helsingborgs Östra IF
3 - 3
Hyllinge GIF
Helsingborgs Östra IF3 - 3Hyllinge GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 juni, 13:00
Plats:Medevi IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151075
Samling:11:15
Senior
Referat: Helsingborgs Östra IF - Hyllinge GIF
DELADE POÄNG INFÖR UPPEHÅLLET
2024-06-23 16:39, Senior
Faton Trstena, två mål med bud på fler. ( Gammal bild )

Det var en riktig sexpoängsmatch som skulle spelas idag när gästande Hyllinge kom på besök.

 

Hyllinge som låg precis ovanför Hbg Östra hade dock ett försprång på hela 9 poäng.

 

Det blev en underhållande och målrik historia på Medevi, när domaren blåste av var resultatet 3-3 efter att Hbg Östra haft ledningen med 2-0 i halvtid.

Första halvlek var en av Östras bästa prestationer denna säsongen, redan i den 13:e minuten gör lagkaptenen Emil Sandrå 1-0 när han dunkar upp bollen i nättaket bakom Hyllinges målvakt, assisten stod mittbacken Isac Paulsson för.

 

Faton Trstena som väntat på att få igång målskyttet kommer i den 25:e minuten helt fri med bortakeepern och sätter enkelt 2-0 till Östra, ska det äntligen lossna?

 

Det hinner bara gå nån minut efter Östras andra mål när Hyllinge har en boll i ribbans underkant innan den rensas bort.

 

Jonathan Hasselgren i Östras mål får hålla nollan fram till paussignalen, medan korvar och kaffe inmundigas så smider Hyllinge nya planer.

 

I den andra halvleken går det fort, en plötslig scenförändring är ett faktum när gästerna gör 3 mål på 7 minuter, först reducerar man i den 50:e minuten på ett skott, två minuter senare provar bortalaget lyckan med ett långskott som letar sig in bakom Hasselgren i Östra, fem minuter senare kommer nästa kalldusch, ytterligare ett långskott letar sig in och Östra står helt häpna inför detta faktum.

 

Märkligt nog så hittar Östra tillbaka in i matchen och har några farliga chanser, inte minst Mattias Lundström som hade en dubbelchans framför Hyllinges mål, men bollen ville inte in.

 

Med 10 minuter kvar så hittar Emil Sandrå in med bollen från sin vänsterkant, bollen rullar längs med kortsidan och framför målet mot bortre stolpen, där dyker Faton Trstena upp och trycker in 3-3 till publikens stora jubel.

 

På slutet är Faton nära ett tredje mål men matchen slutar  3-3 och en viktig poäng för båda lagen inför det stundande sommaruppehållet.

 

TREVLIG SOMMAR! ☀️🇸🇪🤗

 

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer