SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
U16

Råå IF
6 - 1
Helsingborg Östra Idrottsförening
Råå IF6 - 1Helsingborg Östra Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 maj, 14:00
Plats:Hedens IP plan 6
Serie:Träningsmatcher
Samling:13:15, Hedens IP plan 6
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Råå IF
Trupp:Alexander Andersson
Axel Bergsten
Benjamin Barkijevic
Casper Snecker
Elias Haugen
Elias Nilsson Deleuran
Felix Gustafsson
Freddie Eriksson Frank
Hampus Johansson
Linus Sternsjö
Ludvig Skaring
Noah Persson Landgren
Tias Sörensen
Viktor Olofsson
William Mellbris
Träningsmatch 3
2021-05-15 16:46

Dagens motstånd var Råå IF P16, ett lag som redan förra säsongen spelade 11-manna fotboll. Det märktes att de var året äldre än våra tidigare motståndare då de var betydligt aggresivare, snabbare och hetare.

Tyvärr råkade vi också ut för skador och känningar redan inför matchen och fick ordna om en del i lagdelarna under matchens gång. Med det sagt så var Råå det klart bästa motsånd vi haft i år och vann matchen rättvist.

 

Inledningsvis hade vi lite svårt att hitta rätt och kom ofta steget efter. Råå gjorde också ett tidigt mål på en genomlöpgning där vi tappade bort oss.

Men därefter hittade vi mer rätt, i alla fall försvarsmässigt. Vi hade svårt att skapa några farliga lägen då vi hade svårt att få upp bollen och hålla den under kontroll på deras planhalva.

Lite från ingenstans fick vi en indirekt frispark efter en bakåtpassning till målvakt som tog upp den med tassarna.

Första försöket fick vi göra om då råå-spelare rusade för tidigt. Palaver och gula kort till dom. Frisparken gick i "muren" men Alex kunde dra in returen när den studsade ut till honom.

1-1 i paus och vi fick lite andrum.

 

Andra halvlek började orken tryta efter hand och vi blev stundtals ordentligt tillbakapressade. 

Trötthet och skadekänningar gjorde att vi fick kasta om ännu mer och vissa spelare visste nog knappt var de skulle vara mot slutet. 

Siffrorna rann i väg med några snabba mål då vi inte kom rätt i försvarsspelet, troligen på grund av trött och viss uppgivenhet att vi släppt in 2-1 och 3-1.

 

Vi får fundera på spelarnas belastning under nästa vecka inför seriestarten. Vi behöver hela spelare som håller för spel i 90 minuter.


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer