SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

Hyllinge GIF
5 - 2
Helsingborgs Östra IF
Hyllinge GIF5 - 2Helsingborgs Östra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 april, 13:00
Plats:Hyllinge IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151011
Samling:11:00, Medevi
TUNG START I FEMMAN FÖR ÖSTRA
2024-04-14 18:20
Max Holmberg i duell med en Hyllingespelare.

Nä, det ville sig inte riktigt i dagens bortamatch mot Hyllinge, det blev förlust med 2-5 på ett soligt och väldigt blåsigt Hyllinge IP.

Efter att först ha åkt ur DM mot FC Bellevue med hela 0-5 för att fyra dagar senare i hemmapremiären ta sig an Ramlösa och förlora med 1-4 kände man att det borde finnas en gnutta revanschlusta i killarna inför matchen mot Hyllinge.

 

Ack och ve vad jag bedrog mig, det såg väldigt håglöst ut när årets första gräsmatch skulle spelas, trots en enorm vind i ryggen lyckades Östra inte få iväg ett enda långskott på mål på 45 min, dessutom tar hemmalaget ledningen strax innan paus med en boll som vackert letar sig över Elias Åbjörnsson i Östramålet.

 

När halvtidssnacket var över hoppades vi på ett mer taggat Östra, när 10 min gått stod det 3-0!!! till hemmalaget, vilket dråpslag.

 

Plötsligt börjar Östra vakna till liv, två minuter efter 3-0 gör Liam Bengtsson 3-1 och en gnutta hopp tändes.

 

Fem minuter senare slår inhoppande Viktor Olofsson en vacker djupledsboll till den vilt springande Emil Sandrå som trycker in 3-2 och helt plötsligt är Östra med i matchen igen.

 

Tyvärr lyckas inte Östra komma ikapp, hemmalaget lyckas däremot göra 2 mål till på 4 minuter mellan minuterna 77-81 och därmed är matchen över.

 

Idag var där ingen som kom upp i nivå samtidigt som Hyllinges offensiv var riktigt bra, vi får ta nya tag i nästa match.


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer