SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

Grevie GIK
0 - 4
Helsingborgs Östra IF
Grevie GIK0 - 4Helsingborgs Östra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 april, 12:00
Plats:Grevieparken A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151019
Samling:10:45, Grevieparken
FÖRSTA SEGERN I FEMMAN
2024-04-27 18:49
Liam Bengtsson har startat säsongen bra.

Nyförvärvet Liam Bengtsson fortsätter att producera mål i sin första säsong i Hbg Östra, idag blev det ytterligare 2 mål mot Grevie i 4-0-segern, Liam har nu totalt gjort 5 mål på 4 matcher, hyfsad start.

Trots att undertecknad inte var på plats i Grevie idag kändes det rätt att få ner årets första trepoängare på pränt på hemsidan.

 

Redan i den 2:a minuten kliver åldermannen och tillika lagkaptenen Emil Sandrå in i matchen och gör 1-0, hans 4:e mål på lika många matcher

 

I den 22:a minuten vill inte Emils lekkamrat och mannen som är gjord av granit vara sämre, Faton Trstena utökar ledningen till 2-0 mot jumbon.

 

Redan innan paus är matchen avgjord då Liam Bengtsson gör 2 mål mellan den 35:e och 38:e minuten, vilket innebär att Östra klättrar uppåt i tabellen.

 

18-årige nyförvärvet Eliaz Wahlstedt gör sin första start i serien och spelar ca 65 min innan Calvin Dahlgren löser av honom.

 

Ytterligare ett nyförvärv är målvakten Elias Åbjörnsson som får hålla säsongens första nolla, vågar vi hoppas på fler?

 

Undertecknad frågade ledarstaben om det var en coachseger men tränarna behöll ödmjukheten och berömde laginsatsen på planen.

 

Nästa match är redan nu på onsdag den 1 maj, detta är ju en röd dag så ni som är lediga och hemma är varmt välkomna till Medevi IP för avspark kl 13:00 mot Ödåkra IF.


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer