SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

Helsingborgs Östra IF
0 - 2
Förslövs IF
Helsingborgs Östra IF0 - 2Förslövs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 13:00
Plats:Medevi IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151058
Samling:11:15
BRA SPEL RÄCKTE INTE IDAG
2024-06-02 18:18
Anfallarna är iskalla just nu, kan denna månne hjälpa?

Det fanns en god känsla inför dagens match mot gästande Förslöv, dock ville högre makter något annat och Förslöv vann med 2-0.

Östra som haft för vana att släppa in tidiga mål började matchen väldigt bra och hade bud på flera mål, dock var avsluten inte av bästa karaktär.

 

Backlinjen kändes väldigt trygg och det verkade som att Östra skulle kunna lösa detta, men så i den 28:e minuten efter en högerhörna från gästerna så nickar Förslöv in ledningsmålet till mångas förvåning.

 

Mittfältseleganten Mattias Lundström hade några fina chanser och genombrott utan att få in bollen.

 

I den andra halvleken kom Förslöv mer in i spelet och det blev jämnare spelmässigt.

 

Inhoppande Tim Sörensen flög fram emellanåt på sin kant, Faton Trstena vann närkamper och slog inlägg, men ingen var där.

 

När matchen stod och vägde med ca 15 min kvar så förlorar Östra bollen på mittfältet och gästerna ställer om vilket gör att hemmalaget inte hinner med och Förslöv utökar sin ledning till 2-0 vilket också blir slutresultatet.

 

Bortalaget fick en spelare utvisad med några minuter kvar, Östra kunde tyvärr inte utnyttja detta.

 

Trots förlusten var där många positiva insatser idag från Östrakillarna, det blir till att ta nya tag den 9/6 borta mot Västra Karupkl 13:00.


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer