SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

Ramlösa Södra IF
4 - 0
Helsingborgs Östra IF
Ramlösa Södra IF4 - 0Helsingborgs Östra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 juni, 13:00
Plats:Ättekulla IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151070
Samling:11:15, Medevi
MÅLTORKAN FORTSATTE I REGNET
2024-06-15 15:51
Mittbackarna bäst i regnet, Isac Paulsson och Hugo Svensson.

Idag var det dags att åka till Ättekulla IP för match mot serieledande Ramlösa, med ca 5-10 minuter till matchstart öppnade himlen sig och regnet öste ner i dryga två timmar, vackert ackompanjerat av en sidovind från öst.

 

Ramlösa visade varför de ligger där de ligger redan från start, trots att det tog dryga halvtimmen innan hemmalaget tog ledningen på en vackert skruvad högerhörna så dominerade Ramlösa bollinnehavet rejält.

 

Strax innan klockan visade 40 minuter så uttökar hemmalget rättvist till 2-0, det enda som håller siffrorna nere är mittbackarna Isac Paulssons och Hugo Svenssons uppoffrande spel framför eget mål ihop med en taggad Jonathan Hasselgren i målet som gör några fina räddningar.

 

Östra går ut i den andra halvleken med vinden i ryggen, tyvärr verkar inte detta hjälpa, spelet ser stressat ut och inte minst i den 54:e minuten när Östra får frispark på egen planhalva som man slår alldeles för snabbt och till en hemmaspelare, Ramlösa ställer om jättefort och plötsligt är det 3-0.

 

Med 2 minuter kvar så fastställer hemmalaget resultatet till 4-0.

 

Det mest anmärkningsvärda från matchen är att om undertecknad var riktigt vaken så hade Östra inte ett enda skott på mål under 90 minuter, då vinner man inga matcher.

 

Dagens största paraplyer går till mittbackarna Isac Paulsson och Hugo Svensson, även målvakten Jonathan Hasselgren kan få stå under dessa i dagens regnoväder.

 

Nästa match är på söndag den 23/6 kl 13:00 hemma mot Hyllinge.

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer