Referat: Ilyrien IF  - Helsingborgs Östra IF
TUNG FÖRLUST MOT ILYRIEN
2023-09-17 18:29
Halvtidssnack efter en mållös första halvlek.

Det blev en tung förlust idag när Hbg Östra besökte Toftavallen i Ödåkra för att möta Ilyrien.

Efter en mållös första halvlek så tar hemmalaget ledningen på straff i den 58:e min, en välplacerad boll upp i Ians vänstra kryss.

Hbg Östra försöker och försöker men med 10 minuter kvar kontrar Ilyrien snabbt och trycker in 2-0.

Tim Sörensen reducerar till 2-1 efter en fantastiskt fin framspelning av Matte Lundström med dryga 5 min kvar.

Junioren Elias Nilsson Deleuran gör en fin match på sin vänsterbacksposition, alltid kul att se.