Referat: Helsingborgs Östra IF - Eskilsminne FF
2023-06-03 18:39
Tim utmanar en Eskilsspelare.

Det var som upplagt för en fantastisk dag när Östradagen var igång på Medevi.

Hoppborg, speedshooting, ansiktsmålning, ett knattelopp och inte minst instiftandet av Evert Sandbergs hederspris, men ack och ve ty Eskils ville annat.

Fullt med folk på Medevis solkyssta gräsmatta, under själva matchen var det runt 200 personer på plats, underbart.

Matchen då, det blev ett rejält antiklimax när gästerna hade 2-0 efter 10 minuter, hemmalaget verkade inte ha lämnat omklädningsrummet.

Även om Matte Lundström reducerade i den 32:a minuten på en frispark som ändrade riktning i muren och ställde bortamålvakten så ville det sig inte riktigt idag.

I slutet av matchen fick Eskils en kille utvisad, dock kunde Östra inte förvalta detta utan fick även en spelare, Tim Sörensen, utvisad med 4 min kvar av matchen.

På det hela taget var det en rättvis seger för gästerna, Östra får ta nya tag redan på torsdag den 8/6 borta mot Allerum kl 19:00.

Dagens blombukett får vänsterbacken Marcus Sulonen för sin fina insats idag.