Välkommen till Helsingborg Östra IF U16

Helsingborg Östra IF U16 består av spelare födda 2005 och 2006.

Våren 2021 kommer vi spela med två lag i distriktsserier för spelare födda 2005.

Vi har ett nära samarbete med J-laget och lyfter kontinuerligt spelare för träningar och matcher.

Hos oss är alla välkomna och om du är intresserad av att komma och prova på så kontaktar du någon av ledarna (information under fliken "Truppen").

Preliminära serieindelningar
2021-02-19 11:29
Skånes fotbollsförbund har nu publicerat en reviderad preliminär serieindelning!
Vi är placerade med ett lag i P16 zonserie Nordvästra och det andra laget i P16 zonserie Västra.

I nordväst möter vi Brunnby, Båstad, Eket, Fortuna, Kullavägen, Råå, Skälderviken, Spanska Akademin och Vejby.
Några nya namn där men även en del gamla bekanta även om det är en ny åldersgrupp.

I västra möter vi Bjärred, Landora, Klippan, Råå och Tyringe.
Då det är få lag så gissar jag att det blir dubbelmöten i den här serien.
Även här några nya lag men även några gamla bekantingar.

Nu hoppas vi bara att vi kommer få spela seriespel framåt April!