SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

FK Bosna
1 - 3
Helsingborgs Östra IF
FK Bosna1 - 3Helsingborgs Östra IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 12:00
Plats:Filborna IP 1, 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 130162099
Samling:10:00, Medevi
Aktivitetsinfo: Vi bjuder på frukost på medevi. Kollar
SKÖN SEGER MOT BOSNA
2023-09-03 16:59
Matte Lundström, dagens mest lysande stjärna.

Det blev en tuff, händelserik och sevärd match på Filborna IP när FK Bosna tog emot Hbg Östra i dagens viktiga match för båda lagen.

 

Det är Östra som får första farliga chansen i den 8:e minuten efter en högerhörna som slåss mot bakre stolpen, André Wickman flyger högt och trycker till med pannan, bollen är på väg mot krysset men hemmalagets målvakt ligger redan i luften och tippar till ny hörna.

 

Minuten efter spelar nyförvärvet Faton Trstena fram en het Linus Persson som gör 1-0 för Östra.

 

Östras målvakt Ian Mcdonald-Wilkins vill inte vara sämre än sin kollega i andra målet och får efter en dålig rensning i backlinjen agera med en riktigt fin räddning på ett bra skott i den 18:e minuten.

 

I den 32:a minuten får Ian ånyo visa sig på styva linan när hemmalaget drar på ett långskott som Ian tippar till hörna.

 

Efter pausvilan får Östra en drömstart när Faton dansar runt utanför Bosnas straffområde och klipper till med vänstersläggan vilket ställer hemmamålvakten och Östra gör 2-0 i den 48:e minuten.

 

Med halvtimmen kvar dödar Östra matchen efter ett snabbt inkast på vänsterkanten som når fram till den flyfotade André Wickman som slår ett lågt vänsterinlägg in till vår fjäderlätte anfallare Linus Persson som dunkar in 3-0 och därmed sitt andra mål i matchen.

 

Hemmalaget lyckas reducera på straff med ca 15 min kvar, därefter håller Östra undan och låter tiden sköta jobbet.

 

Idag var där väldigt många som var bra, dock vill undertecknad lyfta fram vår unga mittfältsduo Matte Lundström och hans vapendragare Max Holmberg som var sagolikt bra idag.

 

Nästa match är hemma på Medevi lördagen den 9/9 kl 13:00, hjärtligt välkomna.

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer