Senior

HBG ÖSTRA SENIORLAG

Välkomna till Helsingborg Östras seniorlag 2024.

Denna säsongen har vi en ny huvudtränare i Emil Karemo, hans vapendragare och assistent blir den evigt unge Mathias ” Sillen ” Nilsson.

För B-laget kommer Kevin Staaf att fortsätta som ansvarig.

Fredrik Nilsson fortsätter som målvaktstränare samt materialansvarig.

Även massören ” Nille ” kör vidare under detta spännande fotbollsår.

Två spelare har lämnat oss, André Wickman och Kim Sörensen som båda valt att gå till Vallåkra IF.

Några spelare har anlänt, Elias Åbjörnsson, Hugo Svensson, Didrik Elfwing och Liam Bengtsson hälsas varmt välkomna till vår fina klubb.

Referat: Helsingborgs Östra IF - Croatia Helsingborg KIF
TREDJE UDDAMÅLSFÖRLUSTEN
2024-05-18 18:25
Hörna till Croatia i den andra halvleken.

Trots två snabba mål på slutet av Östra så lyckades det inte hela vägen fram till en poäng, det blev Croatia som gick segrande ur matchen med sina 3 mål innan dess.

Referat: Helsingborgs Östra IF - Kullavägens BK
TREDJE RAKA FÖRLUSTEN
2024-05-09 18:49
Kullavägen var hetare på bollen idag.

Efter 2 raka uddamålsförluster kändes det som ett bra läge att hitta tillbaka till vinnarspåret, men ack och ve då Kullavägen drog det längsta strået och vann med hela 4-1 mot Hbg Östra på Medevi i dagens match.

Referat: Vikens IK - Helsingborgs Östra IF
UDDAMÅLSFÖRLUST MOT VIKEN
2024-05-05 19:39
Fokus innan matchen.

Det blev en jämn tillställning på Vikvalla idag när Viken till slut stod som segrare.

Matchens enda mål gjordes av Melvin Landgren Tinnert som vackert vänder bort en Östraförsvarare och stänker in bollen bakom Östras målvakt Isak Henriksson.

Isak som i övrigt gör en bra insats i målet, även Faton Trstena får godkänt idag.

Matchen präglades av mycket slarv från båda lagen och skönspelet uteblev.

Nästa match för Östra är redan nu på torsdag den 9/5 kl 14:00 på Medevi mot Kullavägen.

Referat: Helsingborgs Östra IF - Ödåkra IF
ÖDÅKRA STARKAST I DERBYT
2024-05-01 21:23
Känslan efter dagens derbyförlust.

Gästande grannen Ödåkra IF tog med sig alla 3 poängen hem till Toftavallen då man idag vann med 2-1 mot Hbg Östra.

Referat: Grevie GIK - Helsingborgs Östra IF
FÖRSTA SEGERN I FEMMAN
2024-04-27 18:49
Liam Bengtsson har startat säsongen bra.

Nyförvärvet Liam Bengtsson fortsätter att producera mål i sin första säsong i Hbg Östra, idag blev det ytterligare 2 mål mot Grevie i 4-0-segern, Liam har nu totalt gjort 5 mål på 4 matcher, hyfsad start.