SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

Helsingborgs Östra IF
1 - 4
Kullavägens BK
Helsingborgs Östra IF1 - 4Kullavägens BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 09 maj, 14:00
Plats:Medevi IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130151037
Samling:12:15
TREDJE RAKA FÖRLUSTEN
2024-05-09 18:49
Kullavägen var hetare på bollen idag.

Efter 2 raka uddamålsförluster kändes det som ett bra läge att hitta tillbaka till vinnarspåret, men ack och ve då Kullavägen drog det längsta strået och vann med hela 4-1 mot Hbg Östra på Medevi i dagens match.

När juniormålvakten Isak Henriksson i Östra blir matchens lirare då förstår man att det var ett rättvist resultat även om Östra stod upp bra i första halvlek.

 

Kullavägens Lukas Savkovic stod för 3 av gästernas mål, i halvtid var det 0-1 och hemmalaget var fortfarande med i matchen.

 

I den andra halvleken tappar Östra det mesta och Kullavägen äger matchen, dock står sig matchens enda mål långt in i halvleken.

 

När den hårt jobbande anfallaren Liam Bengtsson behöver kliva av i den 75:e minuten pga kramp så följer undertecknad med honom in i massagerummet för att hjälpa honom inför de sista minuterna i matchen, när vi kommer ut ca 5-6 min senare står det helt plötsligt 3-0 till Kullavägen.

 

Med 4 minuter kvar reducerar Linus Persson till 1-3 och ett litet hopp tänds, dock så händer inte mycket mer framåt för Östra utan det är gästerna som genom Lukas Savkovic gör 1-4 på tilläggstid.

 

Nä, hur god än korven i grillen var så lämnar dagens insats en bitter eftersmak och inte många kan lämna planen rakryggade i hemmalaget.

 

Isak Henriksson i Östras mål var den klart lysande stjärnan på denna mörka himmel, även forwarden Liam Bengtsson kan sträcka på sig.

 

Nästa match för Hbg Östra är lördagen den 18/5 kl 13:00 hemma på Medevi mot Croatia.

 

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer