SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborg Östra IF
Senior

TVÅSIFFRIGT NÄR ÖSTRA VANN
2021-10-09 18:47
Halvtidssnack från Frille

På ett soldränkt Vidablick i Mörarp skulle killarna spela sin första hemmamatch på konstgräs mot Landskronalaget Örnar, det blev en målrik historia.

 

Matchen slutade hela 10-0, även om domaren bara rapporterat in 9-0 till Skåneboll, det viktigaste var trots allt dom 3 poängen och att vi fick hålla nollan.

 

Det blev en härlig inledning på matchen, när Linus Persson gjorde 1-0 efter 72 sekunder hade båda lagen redan haft varsin farlig målchans, dessutom höll Linus på att göra 2-0 efter mindre än 3 minuter, en helt galen start på matchen.

 

Linus gjorde dock 2-0 i den 14:e minuten, André Wickman utökade ledningen till 3-0 i den 31:a minuten med en vacker vänsterfot i bortre hörnet.

 

Sen trodde man knappt sina ögon när Benjamin Wendel i den 41:e minuten lyfter till oanade höjder och nickar in 4-0, vilket det står i paus.

 

Knappt hinner den 2:a halvleken börja innan Linus Persson blir hattrickmålskytt när han gör 5-0 med ett distinkt skott.

 

Benjamin Lilja får chansen att debutera, han presenterar sig med att få ett gult kort, i övrigt gör han ett bra inhopp.

 

Målen rullar på i strid ström och Linus Persson blir 5-målsskytt, inhoppande Abas gör 2 mål och även den ständigt löpande högerbacken Seth blir målskytt medan han undrar var sårskorpan på låret tog vägen i en tidigare glidtackling.

 

Detta var 9:e matchen i rad som Östra gör mål, imponerande!

 

Kul att Östra även får hålla nollan, speciellt som Jonathan Hasselgren i målet gör några fina räddningar.

 

Nästa match är redan på fredag i Landskrona kl 19:00 på Ulkavallen mot Bosna, Välkomna!


Nyhetsarkiv
TREDJE RAKA SEGERN2021-08-30 11:54
 
Våra sponsorer