Senior

TVÅSIFFRIGT NÄR ÖSTRA VANN
2021-10-09 18:47
Halvtidssnack från Frille

På ett soldränkt Vidablick i Mörarp skulle killarna spela sin första hemmamatch på konstgräs mot Landskronalaget Örnar, det blev en målrik historia.

Matchen slutade hela 10-0, även om domaren bara rapporterat in 9-0 till Skåneboll, det viktigaste var trots allt dom 3 poängen och att vi fick hålla nollan.

Det blev en härlig inledning på matchen, när Linus Persson gjorde 1-0 efter 72 sekunder hade båda lagen redan haft varsin farlig målchans, dessutom höll Linus på att göra 2-0 efter mindre än 3 minuter, en helt galen start på matchen.

Linus gjorde dock 2-0 i den 14:e minuten, André Wickman utökade ledningen till 3-0 i den 31:a minuten med en vacker vänsterfot i bortre hörnet.

Sen trodde man knappt sina ögon när Benjamin Wendel i den 41:e minuten lyfter till oanade höjder och nickar in 4-0, vilket det står i paus.

Knappt hinner den 2:a halvleken börja innan Linus Persson blir hattrickmålskytt när han gör 5-0 med ett distinkt skott.

Benjamin Lilja får chansen att debutera, han presenterar sig med att få ett gult kort, i övrigt gör han ett bra inhopp.

Målen rullar på i strid ström och Linus Persson blir 5-målsskytt, inhoppande Abas gör 2 mål och även den ständigt löpande högerbacken Seth blir målskytt medan han undrar var sårskorpan på låret tog vägen i en tidigare glidtackling.

Detta var 9:e matchen i rad som Östra gör mål, imponerande!

Kul att Östra även får hålla nollan, speciellt som Jonathan Hasselgren i målet gör några fina räddningar.

Nästa match är redan på fredag i Landskrona kl 19:00 på Ulkavallen mot Bosna, Välkomna!

TREDJE RAKA SEGERN2021-08-30 11:54