Årsmöte 2021
2021-02-18 07:42
Välkomna på årsmöte!

Måndagen den 15 mars kl 19.00 på google meet. För länk till mötet samt agenda och övriga dokument vänligen skicka ett mail till jenny.x.johansson@gmail.com
All inomhusträning inställd
2020-12-19 10:44
Helsingborgs kommun stänger från och med idag den 19 december alla idrottshallar inom kommunen med hänvisning till regeringens och folkhälsomyndighetens nya restiktioner för att minska smittspridningen av Covid-19. Detta innebär i praktiken att all inomhusträning och alla inplanerade aktiviteter i idrottshallar är inställda minst till och med 24 januari 2021.
Utomhusträning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan fortsätta så länge den bedrivs i samma isolerade träningsgrupp som brukar träffas och utan närkontakt.
När det gäller juniorer och seniorer så är arrangerad träning för hela gruppen fortfarande inställt.

Ta hand om er och håll ut. Vi går mot bättre tider. Med hopp om mycket härlig fotboll senare under 2021!

Mvh Jenny och styrelsen