2021-06-27 09:54

Stötta Östra genom ditt köp!
2021-05-24 08:32

Går du i tankar på att köpa robotgräsklippare, åkgräsklippare, släp eller liknande??

Gör ditt köp på agro maskiner i Billesholm, tala om att du kommer från Helsingborg Östra IF och föreningen får ta del av förtjänsten. Enkelt eller hur?

Som exemplel får Östra 500 kr för varje robotgräsklippare som säljs i vårt namn.

Årsmöte
2021-03-16 05:55
Mia Holmberg, mottagare av sociala utmärkelsen.

Årsmötet avlöpte igår som sig bör i digital form.

Ny styrelse är följande

Ordförande Jenny Johansson

Vice ordförande Christian Olofsson

Kassör Sofie Bengtsson

Sekreterare Hamsa Fazzaa

Ledamot Mikael Lundkvist

Ledamot Jeanette Nilsson

Nya riktlinjer från Skånes fotbollsförbund
2021-03-08 10:59

Skånes FF:s riktlinjer utifrån gällande restriktioner 2021-02-08
Under föregående vecka kom både Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollförbundet med uppdaterade riktlinjer som medförde vissa lättnader för ungdomar födda mellan 2002 och 2004, som nu även får träna inomhus.
Sedan tidigare har man även öppnat för enstaka träningsmatcher för spelare födda 2005 och senare. Dock är det så att Region Skåne nu förlängt sina anpassade riktlinjer för Skåne med anledningen att det fortsatt är hög smittspridning av covd-19 i länet.

Detta innebär att följande tillägg gäller för skånska fotbollsföreningar:
• Inga tränings- cup- eller tävlingsmatcher får anordnas oavsett ålder. (Undantag gäller för yrkesidrottslag (Allsvenskan, Superettan, Ettan, Damallsvenskan samt Elitettan.)
• Maxgränsen på 8 personer per träningsgrupp gäller fortfarande för spelare födda från 2001 och tidigare.
• Maxgränsen för spelare födda 2002 och senare har Region Skåne nu tagit bort men skriver samtidigt att träning ska ske i mindre grupper. Någon specificering av hur många som kan ingå i betydelsen för mindre grupper finns inte men det är föreningens ansvar att se till så träningarna sker på ett smittsäkert sätt och att för stora grupper inte skapas.

Tilläggen gäller tillsvidare, dvs vi har ingen information om något slutdatum.

I övrigt gäller sedan riktlinjer och rekommendationer från Svenska Fotbollförbundet som du hittar på https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-avcoronautbrottet/

All inomhusträning inställd
2020-12-19 10:44
Helsingborgs kommun stänger från och med idag den 19 december alla idrottshallar inom kommunen med hänvisning till regeringens och folkhälsomyndighetens nya restiktioner för att minska smittspridningen av Covid-19. Detta innebär i praktiken att all inomhusträning och alla inplanerade aktiviteter i idrottshallar är inställda minst till och med 24 januari 2021.
Utomhusträning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan fortsätta så länge den bedrivs i samma isolerade träningsgrupp som brukar träffas och utan närkontakt.
När det gäller juniorer och seniorer så är arrangerad träning för hela gruppen fortfarande inställt.

Ta hand om er och håll ut. Vi går mot bättre tider. Med hopp om mycket härlig fotboll senare under 2021!

Mvh Jenny och styrelsen
U16, 04/08 09:51